Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS Feed

Topadvertentie

15 dagen prominent op Hooimarkt.nl voor slechts € 3,-

Extra bezoekers voor uw advertentie

Wilt u uw advertentie extra promoten en meer bezoekers ontvangen? Voor slechts € 3,- maakt u van uw advertentie 15 dagen lang een topadvertentie. Uw advertentie verschijnt bovenaan op de homepage in het blok “Topadvertenties” en opvallend bovenaan de resultatenlijst van de betreffende categorie. De advertenties voor de topposities worden willekeurig getoond op de daarvoor beschikbare plekken.

Hoe werkt het?

Wanneer u een advertentie aanmaakt op Hooimarkt kun u tijdens dit proces aanvinken dat u uw advertentie ook als topadvertentie wilt laten zien. Vervolgens kunt u de kosten van de topadvertentie voldoen via Paypal of iDeal. Na betaling is uw topadvertentie direct actief. Uiteraard verschijnt uw advertentie ook gratis in de gewone advertentielijst van de door u gekozen rubriek.

Advertentie upgraden naar Topadvertentie

U kunt ook op een later moment uw bestaande advertentie upgraden naar een topadvertentie. Indien uw advertentie nog geen topadvertentie is, ziet u, wanneer u bent ingelogd, een kroontje met de tekst “Upgrade naar topadvertentie” staan bij uw advertentie:

   Upgrade naar topadvertentie

Door hier op te klikken maakt u snel en eenvoudig een Topadvertentie van uw advertentie.

Plaats een advertentie