Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS Feed

Disclaimer

De op Hooimarkt.nl verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die door derden zijn geplaatst en betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Hooimarkt.nl streeft ernaar om de site voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van (delen) van Hooimarkt.nl na verloop van tijd of op het moment dat deze geraadpleegd wordt nog steeds juist, volledig of actueel is.

De verstrekte informatie kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd of verwijderd. De bezoeker/adverteerder op Hooimarkt.nl is zelf verantwoordelijk voor de keuze – en het gebruik van de informatie.

Hooimarkt.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van de site en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van de informatie en informatie op of via een website waarnaar op naar Hooimarkt.nl verwezen wordt.